وردپرس را همیشه بروز نگه دارید
به دومین مطلب ، از مطالب راهنمای جامع امنیت وردپرس خوش آمدید 🙂
وردپرس یک نرم افزار متن باز به میباشد که این به این معنا هست که کد های آن رمزنگاری نشده است و هرکسی میتواند آن هارا مشاهده کند و تغییراتی در آن ایجاد کند.
نرم افزار متن باز :
نرم افزار های متن باز باتوجه به اینکه سورس آن در دسترس همگان هست و برنامه نویسان از آن ها برای پروژه های خود به عنوان بیس اولیه استفاده میکنند و تغییرات دلخواهشان را بر آن هارا اعمال میکنند این یک نکته خوب است چرا که برنامه نویسان هنگام کار با این سورس ها اگر جایی در برنامه ببینند که مشکل دارد آن را حل میکنند و به نویسنده اصلی اطلاع میدهند.
پس باتوجه به این موضوع وردپرس هم از این قاعده مستثنی نیست چرا که برنامه نویسان و مابقی کاربران هر روز باگ های وردپرس ار گزارش میکنند و تیم اصلی وردپرس آن هارا فیکس میکند و آپدیت میدهد.
از مهم ترین آپدیت های وردپرس میتواند به آپدیت های امنیتی آن اشاره کرد که معمولا خود وردپرس به طور خودکار بروزرسانی را انجام میدهد اما گاهی مشکلی در بروزرسانی خودکار پیش میاید و نیاز هست مدیر به صورت دستی آن بروزرسانی را انجام دهد.
علاوه و برهسته اصلی وردپرس ، وردپرس دارای هزاران قالب و پلاگین هست که احتمال دارد این پلاگین هاهم باگ هایی داشته باشند پس فقط به اپدیت هسته اصلی وردپرس نباید اعتماد کرد چرا که اپدیت هسته اصلی فقط باگ های خود وردپرس را فیکس میکند نه باگ های قالب یا پلاگین هارا .
آپدیت قالب و پلاگین:
نویسندگان قالب و پلاگین های وردپرس که محصولات خود را به صورت رایگان در مخزن وردپرس منتشر میکنند اگر بیش از یکسال از آخرین اپدیت محصولشان بگذرد و آپدیت جدیدی ارائه نکنند در مخزن وردپرس هنگام نصب آن محصول به شما اروری مبنی بر قدیمی بودن آن میدهد که بهتر است از نصب آن جلوگیری نمایید چرا که احتمال وجود باگ در آن بسیار بالا میباشد .
در نتیجه نیاز هست علاوه بر هسته اصلی وردپرس قالب ها و پلاگین هارا اعم از خریداری شده ، نال شده ، رایگان را هم به طور مداوم آپدیت کرد تا جلوگیری کند از وجود داشتن باگ در وبسایت شما .
بروزرسانی های هسته وردپرس و محصولات آن شامل قالب و پلاگین تنها برای فیکس کردن باگ های امنیتی آن ها نیستند بلکه در بعضی مواقع برای فیکس کردن مشکلات دیگری میباشد و امکانات جدیدی به آن ها اضافه میکند.
از بروزرسانی های اصلی وردپرس که فقط فیکس کردن باگ نبود میتوان به بروزرسانی اشاره کرد که ویرایشگر جدید به وردپرس اضافه شد و ویرایشگر قدیمی یا همان کلاسیک فقط با فعال کردن پلاگین آن در دسترس میباشد و در غیر اینصورت ویرایشگر بلوکی آن در اختیار شما قرار میگیرید .
برای آپدیت های خود وردپرس و محصولاتی که در مخزن آن وجود دارد کافیست به منوی وردپرس پیشخوان > به روزرسانی ها مراجعه کرده و با یک کلیک بروزرسانی را انجام دهید .
نکته: توجه داشته باشید که قبل از هرگونه آپدیت در وردپرس حتما از هاست خود بک آپ بگیرید که در صورتی که پس از آپدیت مشکلاتی برای شما پیش آمد اعم از ناسازگاری قالب شما با نسخه جدید وردپرس و یا… بتوانید سایت خود را برگردانید.
تا سومین قسمت از مطالب راهنمای جامع امنیت وردپرس بدرود ..
برای مشاهده فهرست کامل راهنمای جامع امنیت وردپرس اینجا کلیک کنید.
شاد و پیروز باشید