راه های پشتیبان گیری از وردپرس

راه های پشتیبان گیری از وردپرس

راه های پشتیبان گیری از وردپرس

ما در سپید وب هاست همیشه به مشتریامون از جمله مشتریان هاست بک آپ میگیم : بک آپ ، راز پنهان موفقیت شماست ! و تا کنون هم یکی از دلایل موفقیت سپید وب هاست گرفتن روزانه و به صورت منظم بک آپ از سرویس ها میباشد که قابلتی هم در هاست سی پنل داریم که کاربر میتواند خودش بک آپ هاستش را ریستور کند .

مهمترین راز موفقیت هر سایت یا در کل هرمجموعه ای داشتن سرویس پشتیبان از اطلاعات آن مجموعه میباشد چرا که امکان دارد در هر موقعی اتفاقی برای سرور بی افتد از جمله سوختن هارد یا اتفاقی فیزیکی برای آن پس همیشه بهترین راه ، گرفتن پشتیبانی از اطلاعات مجموعه میباشد .

بهترین نوع گرفتن بک آپ برای وبسایت ها گرفتن بک آپ از سرور یا هاست میباشد چرا که علاوه بر ذخیره اطلاعات CMS از ایمیل ها و مابقی اطلاعات موجود در هاست بک اپ گرفته میشود و میتوان در صورت افتادن اتفاقی از آن ها استفاده کرد ،

اما ما در این مطلب باشما هستیم تا به صورت اختصاصی گرفتن بک آپ از وردپرس را بررسی کنیم ، گرفتن بک آپ از وردپرس معمولا گرفتن بک آپ از دیتابیس آن میباشد .

پشتیبان گیری اولین دفاع شما در برابر هرگونه حمله وردپرسی است. به یاد داشته باشید ، هیچ چیز ۱۰۰٪ امن نیست. اگر وب سایت های دولتی می توانند هک شوند ، وب سایت شما نیز می تواند هک شود.

در صورت افتادن هر اتفاقی دارای بودن پشتیبان از سایت میتواند سرعت بالا آمدن سایت شمارا افزایش دهد تا اینکه بخواهید وبسایتتان را مجدد از پایه راه اندازی کنید.

پلاگین های زیادی برای گفتن بک آپ از وردپرس وجود دارد که هم به صورت رایگان عرضه شده اند و هم به صورت پولی  که میتوانید آن هارا بر روی وبسایت خود نصب نمایید که ما در این پست چندتا از آن هارا به شما معرفی میکنیم .

نکته: توجه داشته باشید که پشتیبان گیری به صورت منظم میتواند راز پنهان شما باشید !!!!

نکته: بک آپ گرفته شده را در فضای میزبانی هاست خود ذخیره نکنید آن را در یک اکانت دیگری یا بر روی رایانه شخصی خود ذخیره کنید.

توصیه ما این هست که اگر حجم سایت شما زیاد هست و امکان دانلود آن وجود ندارد بک آپ های خود را بر روی سرویس های ابری مانند آمازون ، Dropbox ، گوگل درایو یا سرویس های ابری خصوصی مانند Stash ذخیره کنید.

بهتر است اگر وبسایت شما هر روز بروزرسانی میشود و مطلب جدیدی در آن قرار میگیرد بک آپ گیری خود را به صورت روزانه تنظیم کنید که آخرین آپدیت های خود را از دست ندهید .

    ۱٫ پلاگین UpdraftPlus قابل دریافت از مخزن وردپرس

پلاگین updraftplus

این پلاگین در دو نسخه رایگان و پولی عرضه میشود که نسخه رایگان آن را میتوانید از مخزن وردپرس دانلود نمایید .

پلاگین UpdraftPlus محبوب ترین پلاگین بک آپ گیری از وردپرس میباشد که بیش از ۳ میلیون وبسایت از آن استفاده میکنند .

UpdraftPlus به شما این امکان را میدهد که از سایت وردپرسی خود بک آپ گرفته و آن را در فضای ها ابریا مانند گوگل درایو ، آمازون و… آپلود کنید.

از مهمترین ویژگی های این افزونه میتوان به سفارشی سازی حالت بک آپ آن اشاره کرد که میتوانید تعیین کنید از کدام بخش ها بک آپ بگیرد تا حجم بک آپ ها زیاد نشود.

UpdraftPlus میتواند به صورت همزمان بک آپ گرفته شده را در چند فضا مانند گوگل درایو  ، آمازون ، FTP ، Dropbox و غیره آپلود کند .

UpdraftPlus علاوه بر اینکه به صورت خودکار بک آپ گرفته شده را در فضا های تعیین شده آپلود میکند ، میتواند همان بک آپ هارا از پنل مدیریت وردپرس ریستور کند .

با توجه به محبوبیت این پلاگین به زودی در وبلاگ سپید وب هاست آموزش جامع این پلاگین را قرار خواهیم داد .

    ۲٫ پلاگین VaultPress (Jetpack Backup) پلاگین محبوب جت پک

بک آپ گیری با جت بک آپ

Jetpack یک پلاگین رسمی و محبوب وردپرس هست که توسط تیم سازنده خود وردپرس ارائه شده است که امکانات فراوانی در اختیار شما میگذارد که یکی از آن ها گرفتن بک آپ از وردپرس شما میباشد .

این افزونه ابتدا با نام VaultPress ارائه شد و پس از مدتی و پس از تغییرات اساسی در آن با نام Jetpack در اختیار عموم قرار گرفت .

افزونه Jetpack امکان گرفتن بک آپ به صورت خودکار و ابری به صورت روزانه به شما ارائه میکند بدون اینکه سرعت سایت شما کم شود میتوانید به راحتی با Jetpack بک آپ بگیرید.

چند نکته در استفاده از بک آپ گرفته شده توسط Jetpack وجود دارد :

  1. هزینه زیادی برای شما دارد زیرا اگر چندین وبسایت داشته باشید میبایست برای هر وبسایت به طور جداگانه هزینه پرداخت کنید.
  2. خرید اشتراک Jetpack کمی پیچیده است ، زیر شما مجبور هستید اول پلاگین را بر روی وبسایت خود نصب کنید ، اما نیاز نیست تمامی اشتراک های Jetpack را خریداری کنید زیر فقط میتوانید قابلیت بک آپ گیری آن را فعال کنید .
  3. نسخه های بک آپ گرفته شده فقط برای ۳۰ روز ذخیره میشوند و اگر نیاز دارید به صورت همیشگی بک آپ هارا داشته باشید نیاز هست تا ماهانه ۴۹٫۹۵ دلار به ازای هر وبسایت پرداخت نمایید که برای وبسایت های نوپا هزینه زیادی هست .

   ۳٫پلاگین BackupBuddy غیر رایگان

پلاگین backupbuddy

BackupBuddy یکی از محبوب ترین افزونه های بک آپ گیری از وردپرس میباشد که به صورت پریمیوم عرضه شده است و نسخه رایگان ندارد ، که به شما امکان این را میدهد به راحتی بک آپ گیری کنید به صورت منظم روزانه ، هفتگی ، ماهانه .

با پلاگین BackupBuddy میتوانید بک آپ های گرفته شده خود را به صورت خودکار به سرویس های ابری مانند گوگل درایو و.. منتقل کنید و یا بک آپ گرفته شده را به ایمیل تنظیم شده در تنظیمات پلاگین ارسال کنید.

مهمترین ویژگی پلاگین BackupBuddy این هست که نیاز نیست به صورت ماهانه یا سالانه هزینه برای استفاده از پلاگین پرداخت کنید و فقط نیاز هست یکبار آن را خریداری نمایید تا برای همیشه بتوانید از آن استفاده کنید .

همچنین برای ذخیره بک آپ های خود ، به روزرسانی های منظم و ۱ گیگابایت فضای ذخیره سازی BackupBuddy Stash دسترسی پیدا می کنید. علاوه بر این ، ویژگی iThemes Sync آنها به شما امکان می دهد تا ۱۰ سایت وردپرس را از یک داشبورد مدیریت کنید.

حتی می توانید از BackupBuddy برای تکثیر ، انتقال و ریستور بک آپ وب سایت ها استفاده کنید.
با سه پلاگین اصلی بک آپ گیری در وردپرس آشنا شدید که میتوانید به راحتی با این سه پلاگین از وبسایت خود بک آپ گیری نمایید تا راز پنهان شما حفظ شود …!
تا درودی دیگر بدورد .

 

درباره SepidWebHost

شاید بدردتان بخورد ...!

چگونه نویسنده را به دسته خاصی در وردپرس محدود کنیم ؟

چگونه نویسنده را به دسته خاصی در وردپرس محدود کنیم ؟

چگونه نویسنده را به دسته خاصی در وردپرس محدود کنیم ؟ اگر وبلاگ وردپرسی دارید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *